Informatief
Spelregels
Fysiek
Mentaal
Behendig 
 Op deze pagina's worden de specifieke spelregels van Shadowrifts uitgelegd.

Op de pagina Character Creatie wordt je stap voor stap door de creatie van je character geleid. Je verzint een character aan de hand van zijn verleden, persoonlijkheid en vaardigheden.

Op de pagina Regels worden de regels uitgelegd. Met deze regels proberen we situaties na te bootsen die we niet in het echt kunnen uitspelen, zoals magie of diefstal. Het is niet nodig deze regels van buiten te kennen omdat lang niet alle regels voor iedereen van toepassing zijn, maar je moet zel wel goed doorlezen!

Op de pagina Begrippen worden de begrippen uitgelegd die gebruikt worden op Shadowrifts. Deze begrippen moet je eigenlijk allemaal kennen (Zo is het erg handig om te weten hoelang de verschillende effecten duren). Veel van deze begrippen zijn hetzelfde als op andere evenementen, maar niet allemaal.

Op de pagina Vaardigheden worden alle vaardigheden in het spel uitgelegd. Het is niet nodig om deze allemaal door te lezen (liever niet zelfs, dat houd de verrassing erin). Deze pagina is bedoeld als naslag.

Inhoudsopgave

Creatie

Regels

Begrippen

Vaardigheden

 

Alle plaatjes op deze site zijn exclusief gecreeërd voor Shadowrifts en zijn eigendom van Cauldron.