The Oblivion War : Part 1

De legers van Oblivion maakten zich klaar om Chae'dor de laatste, verpletterende nekslag toe te dienen en de Riftswereld voor eens en altijd over te nemen. De portalen naar de andere werelden lagen zo goed als in hun handen.

Het was een onverwachte zet van de Chaedorianen die hun plan in duigen deed vallen. Een Groot Ritueel zorgde er voor dat de rifts zich langzaam sloten en ontoegankelijk maakte voor reizigers naar en van Chae'dor vandaan. Echter, enkele structurele basisfouten in de uitvoering van het ritueel zorgde voor een tweede bijkomstigheid: met de rifts verdween plots ook de magie van Chae'dor als sneeuw voor de zon. De aanval van de vijandige legers was afgewend, maar het liet Chae'dor achter zonder portalen en zonder magie.

Lord Oblivion was woedend over het falen van zijn plannen en besloot wraak te nemen, zo niet op Chae'dor, dan op de eerste de beste wereld binnen zijn bereik. Al zou hij geen andere wereld in kunnen nemen doordat de mogelijkheid grote legers te sturen hem was ontnomen, zijn woede zou hij hoe dan ook kunnen botvieren. Bloed zou er vloeien, bloed, bloed, bloed, totdat zijn gemoederen weer enigszins gesust zouden zijn.

De volgende morgen werd het bevel van Lord Oblivion afgekondigd. De bestemming: Arda, de thuiswereld van de Laiquendi. De opdracht: dood en verderf zaaien voor de brutale opstandigheid van die vervloekte Chaedorianen.

The battle begins...

oblivion troops