Informatief
Spelregels
Fysiek
Mentaal
Behendig 
 Imps

Imps is een speelbare klasse in het Cauldron Universe. Doch,Imps hebben weinig overlevingskans. Imps zijn levendige irriterende figuurtjes tenzij ze goed getraind zijn door hun meester. De toegelaten Impsoort MOET vergezeld zijn van een Warlock om te mogen beginnen spelen ,eens vrij op de wereld moeten ze de wetten van hun Meester volgen tenzij ze zich kunnen vrijmaken op de 1 of andere manier.

Imps speltechnisch:

Imps hebben een maximum stat wat kracht betreft van 3.En dan is ie al een uitzondering onder de imps... Imps vallen altijd onder de noemer Behendigheid Imps hebben maar 2 hp op elke locatie, mogen geen bescherming of armor dragen en kunnen niet met wapens omgaan,zelfs geen dolken. Hun enige bescherming is een 5 minuten durende 'Invisibility ' spell die ze eender wanneer kunnen gebruiken. In deze onzichtbare vorm kunnen ze verder alles doen wat ze willlen, rondlopen, 'spoken' enzovoorts. Dingen stelen kan zolang ze het voorwerp volledig onder hun kledij kunnen verbergen. Speltechnisch: vinger omhoog of zwartgeel lint om voor langdurige acties

Ze kunnen gezien worden door mensen met ethereal zicht, heightend senses zoals reuk en gehoor...Meer zelfs, aangezien zij een lichte zwavelgeur ro,d zich hebben worden ze spontaan opgemerkt door wezens met verscherpte reukzin, als die in de dichte nabijheid komen.Hun spoor kan ook zo gevolgt worden bvb.. Imps ,eens gesummoned , zijn verplicht om te doen wat hun Meester hen beveelt voor zolang hij leeft, ook is dat terugkeren naar waar ze vandaan komen, de Nether Regions.. Eens terug daar is er geen mogelijkheid om terug te keren naar de ze wereld dus het is een one way ticket die ze zelf kunnen openen op bevel. In die plaats worden ze zwaar mishandeld, gefolterd en als vermaak gebruikt door de Demonen dus alles is beter dan daar. Wel is het zo dat ze van alles proberen om echt vrij te zijn en aan hun meesters greep te ontsnappen, al is dat niet altijd mogelijk.

Deze klasse is in staat om heel wat leuk spel te geven maar ook om mensen vreselijk te irriteren, ic en oc, let daarop want het kan voor sommige spelers een serieuze domper zijn om voortdurend lastig gevallen te worden door een imp. Hou daar rekening mee ! De maatregelen om van je af te komen zouden nogal...permanent kunnen zijn...

Imps zien eruit als gekke wezens, in verscheidene geverfde vormen: Rood, blauw, paars of Geel. Het haar kan ook gekleurd zijn ofzo, en ze hebben allemaal een staart en gekleurde puntoren . (door de speler te voorzien) Groen en zwart is niet toegelaten als Impkleur..

Het beginspel van de Imp MOET uitgespeeld worden op een event in bijzijn van een Spelleider die het Contract van Oproeping vastlegt. Dit Contract, opgesteld door de Warlock Speler is hetgeen waar de Imp zich MOET aan houden..

 

Alle plaatjes op deze site zijn exclusief gecreeërd voor Shadowrifts en zijn eigendom van Cauldron.