Informatief
Spelregels
Fysiek
Mentaal
Behendig 
 Ridder

De ridder is een geoefend strijder met kennis van verscheidene wapens en handig met zowel schild als zwaar harnas. Of hij nou een roofridder is of een ridder die streeft voor idealen of koninkrijk,dat hangt af van eenieders achtergrond. Ridders zijn altijd lid van een Orde. Deze Ordes kunnen zelf verzonnen worden, of, op aanvraag bij de leiding welke Ordes er zijn zodat aansluiten erbij meer spel brengt. Overstappen van Orde kan ook op zich, maar is afhankelijk van de verschillende interne reglementen in de Ordes zelf.

Ridders zijn in hun werelden vaak ook de handhavers van regels en wetten, opgesteld door een al dan niet goedbedoelende landheer of koning. Nu, ver van huis vinden zij misschien een nieuwe meester om te dienen, of worden ze door hun daden wel tot een leider uitgeroepen...

Ridders hebben een eigen blazoen van hun Orde die eventueel later een eigen blazoen kan worden. Ridders op SR kunnen hun Orde verder uitbouwen als vertegenwoordiger ervan en zo leden werven, van schildknaap tot hoger laten uitlopen, naargelang hun eigen regels of zoals deze opgegeven waren in hun background van hun Orde. Goed georganiseerde Ordes kunnen eventueel een stukje krijgen op het forum of op de website.

 

Alle plaatjes op deze site zijn exclusief gecreeërd voor Shadowrifts en zijn eigendom van Cauldron.