Chaedor
Muran


Von Blut
Hermetus
Vlos'Onhir
Servanians
Lashbrook
Morogasso
Vandarve
DestinoOnline inschrijven
Contact

uzor
 

Chaedor

Chaedor, de wereld van de Krey Elfen en ooit het middelpunt van het universum. Deze nexus van de Rifts heeft net als elke wereld zijn aandeel in de vampierenhistorie. Recentelijk is dat deel zelfs nog versterkt door de handelingen van de Knowledge Ritualisten. In een poging de Rifts te sluiten tegen de troepen van Oblivion verdreven de ritualisten van Huize Herion de Riftmagie, waardoor reizen van en naar deze wereld door middel van Rifts onmogelijk werd.

De vampieren van de Contessa Di Allegro hadden geen weet van deze gebeurtenis en wilden even een reisje naar Chaedor maken, om daar voor goed af te rekenen met Angus en zijn trawanten. Die hadden namelijk een zeldzaam artefact van de Contessa gestolen.

Echter, daar aangekomen, kwamen ze voor een grote verrassing te staan....

Hun transportmagie werkte niet meer. Ze waren er wel gearriveerd, maar er was geen magische energie meer om terug te keren. De vampieren raakten in paniek en begonnen blindelings alles en iedereen aan te vallen, tot het tij begon te keren en enkele moordenaars tegenstand begonnen te bieden. Slachtoffers vielen aan beide kanten en algauw besloten de vampieren dat het beter was te vluchten, in plaats van het op te nemen tegen een overmacht van een zich snel organiserende stadswacht.

De vampieren sloegen op de vlucht en verspreidden zich naar alle contreien. Daar wachten ze af tot de Riftmagie weer hersteld zal zijn, waarna ze weer terug kunnen keren. Ondertussen zijn zij een groot gevaar geworden voor de Chaedoriaanse bevolking. Ieder die rondreist kan een makkelijke prooi worden voor enkele van deze bloedjagers. En ze allemaal te vinden is een vreselijk moeilijke taak...