Chaedor
Muran


Von Blut
Hermetus
Vlos'Onhir
Servanians
Lashbrook
Morogasso
Vandarve
DestinoOnline inschrijven
Contact

uzor
 

Nieuws

  • Een kleine verduidelijking

    In de tekst character creatie staat omschreven wat belangrijke zaken zijn om in je achtergrond te vermelden. Specifiek voor vampieren is dat ze een "sire"hebben, iemand die hen vampier heeft gemaakt. Om ervoor te zorgen dat alles blijft kloppen is het belangrijk dat je van deze persoon (man of vrouw) de naam NIET noemt, zodat wij de generaties en bloedlijnen kloppend kunnen houden. Dit betekent niet dat je deze vampier niet in je achtergrond moet verwerken. Het is normaal dat je sire je ook uitlegt wat het betekent vampier te zijn en je introduceert in de clan(regels). Deze hoef je niet letterlijk in je achtergrond te vermelden, aangeven dat het is gebeurd en bvb hoeveel tijd het in beslag nam, waar je vervolgens heen werd gebracht of gestuurd (het kan best zijn dat je daar ook een aantal clanleden tegenkwam, maar ook dat je verhaaltje eindigt waar je bent gesired) is voldoende. Na inschrijving en vermelding van clan krijg je toegang tot een clanforum, waarop de sl zaken zoals clanregels of bvb bekende figuren voor je kan neerzetten. En in een aantal gevallen staan ze ook duidelijk op de site vermeld.

  • De character creatie pagina is klaar en kan nu gebruikt worden om je personages te maken. Gelieve deze met alle bijbehorende informatie op te sturen naar : migs at cauldronprojects.eu. Eventuele vragen kan je ook mailen, we helpen je graag bij het afwerken van je personage.

  • Bij dit schrijven is het niet meer mogelijk je aan te melden voor deelname aan Fangs, het februari event is volzet voor alle functies.