Chaedor
Muran


Von Blut
Hermetus
Vlos'Onhir
Servanians
Lashbrook
Morogasso
Vandarve
DestinoOnline inschrijven
Contact

uzor
 

Deze informatie dient als infobron voor de deelnemers ,over hoe deze clan in elkaar zit. Niets ervan is geweten informatie voor andere clanleden of spelers en we dringen er dan ook op aan IC en OC info gescheiden te houden.

Clan Lashbrook

Geesteskracht, Gestoordheid, Wetenschap

Geschiedenis

De historie van deze clan begint bij Werthius Govenger Lashbrook, een getalenteerde wetenschapper die geobsedeerd was door het menselijk brein, maar tevens een vampier met lust voor macht. Hij hield zich bezig met het vinden van manieren om gedachten van een mens te kunnen begrijpen en doorzien. Bij het aanzien van een heksenvervolging zag hij zijn kans. Hij beweerde dat de vrouwen die werden terechtgesteld geen heksen waren, maar ongelukkige vrouwen die leden aan dolheid. Ze hadden geen straf nodig, maar behandeling. Zijn plan lukte. Hij werd aangewezen mensen die 'gekweld waren door dolheid' tegen anderen te beschermen.

Hij opende het eerste krankzinnigengesticht en kreeg daardoor de mogelijkheid om onbeperkt te experimenteren met mensen zonder gestoord te worden, omdat de mensen het liefste zo ver mogelijk van deze gekken zouden willen blijven. Tussen het observeren en bestuderen door, dat zijn kennis van d menselijke geest aanmerkelijk vergrootte, kon hij zijn patiŽnten ook gebruiken om zijn bloedlust te stillen. Aangezien dat hij wist dat niemand om deze mensen gaf en er voortdurend nieuwe 'gekken' werden afgeleverd waren dit dus uitermate geschikte voedselbronnen. Govenger leerde dat gedachtes in het diepste innerlijk van een mens invloed hebben op zijn acties en daden. Het werd voor hem steeds makkelijker acties te voorspellen en vervolgens slaagde hij er in het geheim te ontrafelen hoe gedachtes te beÔnvloeden en te bespelen naar keuze.

Tot hij de jonge vrouw Tanaka Jers in zijn gesticht kreeg geworpen. Een compleet heldere vrouw die niks mankeerde en in het bezit was van de gave van het fotografisch geheugen. De adel ging namelijk langzamerhand misbruik maken van de situatie en besloot dat iedereen die ook maar anders dacht dan hen, ziek verklaard moest worden en deze ongelukkigen werden ook naar het Govenger gesticht gestuurd.

De jonge Tanaka merkte op dat er steeds meer patiŽnten spoorloos verdwenen en Govenger gaf niet kloppende antwoorden. Het lukte haar zijn studeerkamer in te sluipen en waar ze al zijn aantekeningen vond. Zeer geschrokken van wat ze daar las, besloot ze de aantekeningen zo snel mogelijk te verbranden. Tot grote woede van Govenger. Toen hij de jonge vrouw zag staan naast zijn tot as verbrande aantekeningen, moest hij wel zijn woede inhouden, want zij was de enige die zijn aantekeningen kon herschrijven. Tot aan het woord precies.

Hij martelde haar door haar het leven te ontnemen en het leven van een vampier te geven. Al snel bleek ze een uitstekende leerling te zijn die ieder woord dat in Govengers lange beschrijvingen stond, opnieuw kon uitschrijven. Met Tanaka begon hij ieder gezonde mens die naar zijn gesticht werd gestuurd, deel te maken van de Lashbrook familie. Hij leerde zijn kinderen alle geheimen van de mens.

De kennis die vergaard werd door de vele jaren durende observatie werd overgedragen van Kindred generatie op generatie. Tot op de dag van vandaag is de Lashbrook clan gespecialiseerd op het gebied van het bespelen van gedachtes. Wanneer het de Lashbrooks niet meer alleen gaat om het manipuleren van mensen beginnen sommige aan hun mede vampieren van andere clans....

De Ondergang

Wanneer de clans in de gaten krijgen wat de Lashbrooks aan het doen zijn en via vertrouwde bronnen erachter komt dat ze in bezit zijn van een geheim wapen 'The Govenger Scroll', dat drastische gevolgen kan hebben, breekt de onrust los. De gedachtegang van binnenuit is de enige manier om jezelf stabiel en in de hand te houden. Het lezen van de gedachtes kan je diepste geheimen bloot leggen, wat grote problemen kan geven voor de persoon in kwestie, maar ook een einde kan betekenen voor de overige clans. De clans weten door een eenmalige samenwerking Werthius te vermoorden en de eeuwenoude Govenger scroll uit handen te krijgen van zijn clan. Waarna het document compleet verdwenen is... De dreiging van de Scroll is verleden tijd en jaren lang word er niks meer vernomen van deze clan, op hun bezigheid in het gesticht na, dat niet zomaar kon 'verdwijnen' uit het publieke beeld... Nu, jaren later laten de Lashbrooks weer langzaam van zich horen en eisen hun rechtmatige plaats op als Clan. In naam van hun ClanRecht als Kindred of eerder op zoek naar wraak? En het belangrijkste.. hoe staan ze nu tegenover de Govenger scroll..?

Govenger Scroll

Alles wat Werthius Govenger Lashbrook heeft geleerd is doorgegeven van generatie op generatie. Echter op ťťn geheim naÖ dit hield hij voor zichzelf. Een geheim, dat rampzalige gevolgen zou kunnen hebben voor de mensheid evenals voor het evenwicht in de samenleving van de vampieren.

Niemand weet wat er in deze scroll beschreven staat en niemand weet waar deze scroll gebleven isÖ

Clanconcept

De Lashbrook Kindred zijn onderverdeeld in verscheidene categorien.

Het instituut word geleid door de Principale, de directeur van de kliniek.

Allereerst zijn er de wetenschappers, zij voeren de verscheidene onderzoeken uit naar de Geest en experimenteren naar hartelust op alle nieuw binnengebrachte 'geesteszieken' onder leiding van de Principale, een directe nazaat van Werthius Lashbrook.

Vervolgens is er de 'Staff'. Een groep medewerkers, van zorgverleners in de kliniek tot rondreizende dokters die op huis bezoek gaan. Overal zijn hun ogen en oren op zoek naar wetenswaardigheden in naam van de wetenschap.

Maar, de meest vreemde groep Kindred ooit zijn wel de Patient-X groep.

Op trieste dag kon een staffmedewerker die uitgeput was zijn dorst niet bedwingen en hij bracht een patient naar de 'andere kant', met de bedoeling om zijn kindredschap in de kiem te smoren en hem meteen permanent af te maken. Net die dag kwam de aanslag op Werthius en werd de medewerker ťťn van de vele toevallige slachtoffers. De gek ging, onaangeraakt, terug in zijn kooi. Deze geestesgestoorde wachtte zijn tijd af en kon in de daarop volgende weken van chaos en wederopbouw van de clan ongemerkt zijn gang gaan. Hij vergreep zich aan verscheidene patienten en creŽerde hiermee een groep geesteszieke Kindred. Hun vampierschap had bijkomende werkingen. Bij het gebruik van hun kracht konden zij een periode volslagen normaal en helder van geest reageren. Hierdoor bewezen ze aan de net nieuw opgerichte Staff dat ze recht hadden op leven en eventueel nog van nut konden zijn. Want wie kan beter iets vertellen over hoe het is om geestesziek te zijn dan een geesteszieke met momenten van klaarheid zelve? De PatiŽnten kregen hun eigen plaats in de hiŽrarchie van de kliniek, zolang ze zich maar niet meer vergrepen aan de andere patiŽnten. Zo werden ze als Kindred aanvaard tussen de anderen.

Spelsysteem Noot:

Een Patient-X speler kan helder van geest zijn gedurende een half uur (getimed) ten koste van 1 Bloodpoint.